Kuinka poistaa McAfee Firewall Protection käytöstä?



McAFee Tuki Suomi
McAfee Tuki Suomi

Me kaikki elämme nykyään planeetalla, jossa kaikki toimii tekniikan ja internetin avulla. Nämä kaksi elementtiä ovat hyödyllisiä, koska ne tarjoavat meille pitkän luettelon palveluista. Siksi useimmilla henkilöillä on tekninen laite, jota he käyttävät säännöllisesti.

Näiden elementtien laajan käytön vuoksi virusten, haittaohjelmien ja hakkereiden on kuitenkin ollut melko helppoa päästä järjestelmääsi. Paras tapa välttää tämä ongelma on asentaa gadgetiin McAfee niminen virustorjuntaohjelma.

Sen avulla voit suojata järjestelmääsi kaikenlaisilta uhilta ja parantaa samalla verkko kokemustasi. Tästä syystä sinun tulee muistaa, että McAfee tuki tiimi avulla saat välittömästi lisätietoja tämän sovelluksen ja sen lukuisten työkalujen toiminnasta.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka ladata ja määrittää useita huippuluokan virustorjuntaohjelmiston, kuten McAfee, tarjoamia palveluita tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tämä johtuu siitä, että McAfee tekninen tuki tiimi voi ratkaista ongelmasi nopeasti. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviesti, lähettää sähköpostia tai keskustella heidän kanssaan.

Voit poistaa McAfee Firewall Protectionin käytöstä muutamilla vaiheilla. He ovat:
  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata McAfee ohjelmisto valitsemassasi laitteessa
  • Kun pää ikkuna avautuu näytölle, napauta kohtaamasi Asetukset-ruutua
  • Saat luettelon vaihtoehdoista. Valitse Palomuuri-valikko välittömästi
  • Napauta seuraavista käytettävissä olevista työkaluista painiketta Sammuta
  • Tallenna muutokset ja poistu ikkunasta
Voit ottaa yhteyttä McAfee Asiakaspalvelunumeroon Suomi, jos et suorita mitään yllä olevista vaiheista.
 
Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Popular posts from this blog

Kuinka ottaa McAfee Light Mode käyttöön?

Kuinka Sammuttaa McAfee Web Security?

Kuinka poistaa McAfee Web Advisor ponnahdusikkuna käytöstä?